Sterren

ZOET: Sven Kramer deelt foto's met dochtertje Kae

Langebaanschaatser Sven Kramer (33) heeft op zijn social media enkele zoete foto’s gedeeld van hem en zijn dochtertje Kae.

Te zien is hoe vader en dochter een boottocht maken over het Sneekermeer. “Aye aye captain Kae”, schrijft Sven bij de foto’s die hieronder zijn te zien. Veel volgers reageren enthousiast op het zien van de vrolijke kiekjes. “Zo mooi, het Sneekermeer (geboren en getogen in Snits), prachtige foto’s!”, “Heerlijk genieten zo! En wat een prachtige dochter!” en “Geen schaatster of hockeyster in de dop maar een watersportster… Liefdevolle foto’s ♥️” wordt er onder andere geschreven.

View this post on Instagram

Aye aye captain Kae ??

A post shared by Sven Kramer (@svenkramer) on

Eind oktober 2018 beviel Naomi van As (36), de vriendin van Sven, van hun eerste dochter. Sindsdien delen de twee regelmatig leuke filmpjes en foto’s van Kae met hun volgers. Zo was Sven eind december nog emotioneel omdat hij zijn kleine dochter moest missen tijdens de kerstdagen. “Al die dagen weg worden ook zwaarder. Kae groeit zo snel en je wil alles meemaken. Gelukkig facetimen we dan. Wederom ben ik ook deze kerst niet thuis, maar in het hotel met mijn team ter voorbereiding op het NK Afstanden. Naomi en Kae vieren kerst met vrienden en familie”, vertelde hij daar destijds over.