Sterren

'Zwanger?' Aangekomen Pommeline slaat terug

Pommeline is een aantal kilo zwaarder dan tijdens haar twee deelnames aan Temptation Island. Na vele brutale vragen van volgers is ze het echter zat en slaat ze terug…

De knappe realityblondine plaatst op Instagram de laatste dagen veelvuldig zomerse kiekjes van zichzelf. Hieronder een compilatie:

De reacties zijn veelal positief, maar er staan opvallend veel brutale opmerkingen tussen. Zo valt vaak het woord ‘dik’ te lezen. Ook vragen volgers zich Pommeline of ze babynieuws heeft. “Je lijkt zwanger”, staat er bijvoorbeeld.

Pommeline vindt het vreselijk om te lezen en reageert: “Ik postte een foto in bikini, ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer en zeggen ‘je lijkt zwanger’, ‘je bent aangekomen’, je hebt een dikke buik’, bla bla. Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Ze vertelt ook haar oude gewicht. “Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50. Maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig. Nu ben ik gelukkig, eet ik goed – maar gezond. Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. Dus wie zijn jullie om dat soort dingen te zeggen? Ik word echt moe van sommige mensen”.

Pommeline doelt op de onstuimige periode die ze achter de rug heeft. Samen met Fabrizio deed ze in de vorige zomer mee aan Temptation Island VIPS en hoewel de twee als stel het realityprogramma verlieten, hield hun relatie toch niet stand.

“Het spijt me zo, zo erg… oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in men keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur. Hoe gelukkig we waren. Wat een moment… Ik zal deze herinneringen meedragen en ze koesteren. Ik verdiende je niet, maar dat is wel gebleken. Nog steeds niet. We zijn nu maanden verder..”, schreef Fabrizio daarover in een emotioneel bericht.