Film & TV

Hoe gaat het nu met Otje en vader Tos?

Herinner jij je Otje nog? De dramaserie over dat stoere meisje dat met dieren kon praten! We zochten uit hoe het nu, 20 jaar later, met Otje en haar vader Tos gaat!

Samen met haar vader Tos woont Otje in hotel de Koperwiek. Tos is daar werkzaam als kok, maar wordt dan plots ontslagen. Tos en Otje besluiten in de auto te stappen, om samen met de hulp van Otjes dierenvrienden, op avontuur te gaan!

Otje – Anne Rats
Otje werd gespeeld door Anne Rats, die nu inmiddels 32 jaar oud is. Anne haalde in 2010 haar diploma op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en is zeker niet gestopt met acteren. Na haar rol van Otje speelde ze in in tal van televisieseries en films, zoals: Sinterklaasjournaal (vanaf 2001 t/m 2009) Coach (2008), Lijn 32 (2011), Flikken Maastricht (2012) en was in 2015 nog te zien als Anne in Danni Lowinski.

Momenteel werkt ze als theatermaker en is ze druk met de muzikale voorstelling Dusty Mixedfeelings.

Vader Tos – Nico de Vries
Nico de Vries is inmiddels 58 jaar en is ook na zijn rol in Otje actief gebleven in de acteerwereld. Zijn carrière loopt uiteen van gastrollen tot grotere (hoofd)rollen. Zo was hij te zien in series en films zoals: Spangen (2002), Flikken Maastricht (2008), Van God Los (2011), Beatrix, Oranje onder Vuur (2012), Alles is familie (2012) en vertolkte hij de rol van wijkagent Arie in Kees en Co (2019).

Naast televisiewerk speelde hij ook in musicals. Zo was hij te zien als Beer Baloo en houthakker in Jungle Book (2007) en speelt hij momenteel de rol van Generaal van ‘t Sant in de hitmusical Soldaat van Oranje.

De acteur groeide op in Maastricht in een gezin met vier broers. Hij woont samen met actrice Carine Crutzen, bekend van o.a. De Daltons en Vuurzee, in Haarlem. Samen hebben zij twee zoons.

View this post on Instagram

In Toscane met de beste vader van de wereld #daddycool

A post shared by Carine Crutzen (@carine_crutzen) on

View this post on Instagram

Mijn kapitein #ayaycaptain

A post shared by Carine Crutzen (@carine_crutzen) on

View this post on Instagram

Me & my boys

A post shared by Carine Crutzen (@carine_crutzen) on