Sterren

Wanneer je het als Nederlandse rapper zo bont gemaakt hebt dat je voor Duitser wordt uitgemaakt

Armoo is een Nederlandse rapper en YouTube-er. En een jongen die bepaald niet bij iedereen geliefd is. Sterker nog: de man grossiert in het verzamelen van haters. En als we zeggen haters, dan bedoelen we ook echt HATERS.

Nu heeft Armoo een track uit met de Amerikaanse rapper Takashi 6ix9ine. Niet voor de poes. Flitsende video vol schaars geklede mooie vrouwen erbij en gáán? Nou, inderdaad. De clip voor Bozoo is al dik 6,6 miljoen keer bekeken. Netjes dus, voor een weekje op YouTube. Niet?

Maar wat blijkt? Er zijn nogal wat mensen die Armoo dit succes niet gunnen. Het is zelfs zo erg dat mensen niet met hem geassocieerd willen worden. En het wordt nog gekker: ze willen niet eens meer weten dat Armoo ook Nederlander is!

Dus wat doe je dan als Nederlandse YouTube-volger als je reacties gaat plaatsen? Nou, dan ga je dus doen alsof Armoo een Duitser is. Het regent hysterische commentaren: “GERMANY IS PROUD”, “Armoo ist Deutschlands größter Rapper!!!!” en “WE ARE PROUD ????????!!!!!!! WIR LIEBEN ARMOOO!” Kortom: met hem willen die Nederlanders he-le-maal niets meer te maken hebben!

In de comments wordt trouwens ook gesuggereerd dat Armoo de samenwerking met de bekende Amerikaanse rapper gekocht heeft voor zo’n anderhalve ton. Als dat klopt, dan heeft hij met die ‘investering’ in ieder geval niet veel vrienden gemaakt. Alhoewel: virtueel is Armoo dus wel heel groot in ‘Duitsland’.