Sterren

Connie Witteman voelt zich bedreigd door ex-vriend Eugène

Connie Witteman is afgelopen weekend bedreigd door haar ex-vriend Eugène. Dit heeft ze dinsdagavond in Shownieuws gezegd. Het had een leuk weekend moeten worden met een logeerpartijtje van haar kleinkinderen, maar dat zei ze af vanwege deze bedreigingen.

Connie vindt het erg vervelend dat de breuk tussen haar en Eugène zo vervelend verloopt. “Ik kon het huis niet uit, omdat ik dan dreigementen krijg, van: ’Ik kom eraan’. Dat vind ik niet fijn. Dan krijg ik ineens te horen: ’Dief, je hebt spullen gepakt, ik kom er nu aan’. En: ’Je krijgt er spijt van, de straat staat dadelijk vol met pers’”. Toch wil ze verder niets doen met de bedreigingen: “Diep in mijn hart vind ik het een fantastische vent. Het is een heel fijne man, alleen is hij erg veranderd in die laatste acht maanden. Kan stress geweest zijn (…) Maar het is wat het is. Ik vind dat een nare eigenschap van iemand. Ik ben 1.58m, 68 jaar en ik heb geen zin om te liggen vechten.”

Volgens de diva wil haar ex alleen nog maar via de advocaten met haar praten en dat vindt ze heel erg jammer.

Vier jaar na haar scheiding met Hans Breukhoven (die in januari 2017 overleed) leek ze weer gelukkig in de liefde. Ze had zelfs trouwplannen met Eugène. Maar nadat ze in de zomer van vorig jaar slachtoffer werd van een brute inbraak waarbij heel veel kostbare sieraden werden gestolen, begonnen er ook scheurtjes te komen in hun relatie. Eind december maakte Connie bekend dat zij en Eugène uit elkaar gingen. Al snel werd hij met een nieuwe vlam gespot.

Ondanks alle ellende kijkt Connie positief naar de toekomst. Ze zit vol met nieuwe plannen. Wat ze precies gaat doen, wil ze nog niet zeggen, maar volgens haar heeft het allemaal te maken met beauty!