Voor Herman den Blijker geen garnalencocktails, kalkoenrollades en ijstaart toe. Jarenlang waren dit de kersttoppers maar volgens de chef-kok zien de kersttrends van 2019 er heel anders uit...Wil je weten hoe je deze klikocake maakt? Hieronder staat het recept! Klikocake kun je vrijwel van alle oude soorten zoet brood maken. Vergeet ook niet de oliebollen die eventueel nog over zijn. (krentenbrood/oliebollen/brioche/cake/muffins etc.)Benodigdheden (wat vulling is voor 1 liter bakblik):vetvrij papier4 tot 5 dl massa van crème brûléeMassa crème brûlée: 0,6 l room 0,2 l melk 150 g suiker 1 vanille stokje, gespleten 7 eidooiersTip: Afhankelijk van de oude bewaarde zoete broodsoorten (snijd alles in grove stukken). Als het nog vers is (grote stukken) en als het niet vers is (dan kleine stukken).Doe het vetvrij papier in cake blikLeg erop alle overgebleven soorten zoet brood.Giet vervolgens de massa van crème brûlée erover zodat het mengsel van het brood is verzadigd. Cakeblik moet goed gevuld zijn.Verwarm de oven voor op 120 °C.Zet de broodpudding in de oven voor ongeveer 1 uur.Laat het een dag afkoelen.Prima gerecht voor restverwerking na de feestdagen