Sterren

Hoera! Georgina's plantjes beginnen weer te groeien

Goed nieuws voor Georgina Verbaan, haar talloze verdorde plantjes beginnen weer een beetje bij te trekken. “Die eerste dude, die verbrand was en waar ik alle dooie blaadjes vanaf geritst heb, krijgt weer nieuwe!”, schrijft Georgina dinsdag op Twitter bij een foto van een vrolijk groen plantje met paarse bloempjes.

Vorige week kwam de actrice midden in de hittegolf terug van vakantie en trof op haar balkon een troosteloos tafereel aan. Haar talloze plantjes waren volledig verbrand in de zon. “Ik ga even huilen in een heet donker hoekje” schreef Georgina destijds op Insta. “Was zo trots op de plantjes die ik groot gekregen heb. Ik zorgde voor ze en ze stierven niet. Maar goed. Das war einmal”, schreef ze verdrietig.

Maar nu gloort er dus hoop aan de horizon. Al is het niet zeker dat al haar plantbaby’s weer de oude worden. “Maar die kale hortensia he? Wordt dat dit jaar nog iets? Nee he?” vraagt ze dinsdag in dezelfde tweet over de foto van een paar droge stokjes die uit de grond steken. Op haar vraag krijgt ze een paar behulpzame reacties zoals “Gewoon snoeien en lief tegen praten. Volgend jaar word je beloond. Je moet wel ff geduld hebben” en “Geef de moed niet op, zo lang er nog leven in het hout zit, en ze niet in de volle zon staan. Met een beetje liefde herstellen ze weer, als geduld boven schoonheid gaat….”