Jersey Shores Mike ‘The Situation’ weer op vrije voeten

Mike ‘The Situation’ Sorrentino pompt zijn vuist vandaag ongetwijfeld in de lucht. De Jersey Shore-realityster mocht donderdag namelijk de gevangenis verlaten. Hij zat acht maanden vast voor belastingontduiking.

De 37-jarige Mike vierde zijn vrijheid op Twitter door een heleboel mediaberichten over zijn vrijlating te retweeten en reacties van vrienden en fans te liken.

Nu Mike uit de bak is, mag hij thuis gelijk aan de bak. Zijn vrouw Lauren wil namelijk meteen beginnen aan kinderen, liet ze weten aan Us Weekly . “Wij kijken ernaar uit om ons leven als man en vrouw voort te zetten en om aan baby situations te werken! We geloven oprecht dat de comeback altijd grootser is dan de neergang en we kunnen niet wachten om dat aan de wereld te laten zien.”

Sorrentino werd vorig jaar oktober veroordeeld tot acht maanden cel nadat hij bekende belastingaangiftes te hebben vervalst. Een maand later trouwde hij met Lauren, met wie hij al twaalf jaar samen is. In januari meldde hij zich bij een gevangenis in de staat New York.