Sterren

Betrapt: Yolanthe valt in slaap op set

Een pittige dag voor Yolanthe. De actrice staat deze dagen op de set van een nieuwe Nederlandse film en regelmatig in de sportschool om dat mooie lijf van haar op peil te houden. Maar dat moordende tempo van trainen-werken-slaap-repeat, is zelfs voor Yolanthe soms een beetje te veel.

De actrice deelt een aantal video’s waarop te zien is dat ze een enorm drukke dag achter de rug heeft. Zo is te zien dat ze naast dat ze aan het acteren is, ook tussendoor nog even een heftige work-out doet. Niet gek dus dat er tussendoor geslapen moeten worden. Terwijl Yolanthe in de make-up zit, valt ze in slaap. Haar collega’s kunnen het niet laten om haar al knikkebollend te filmen. Gelukkig kan Yolanthe er zelf ook hard om lachen en deelt ze de video ook op haar eigen Instagram. Het hilarische tafereel is hierboven te zien.

Yolanthe moet dagelijks even naar de kapper. Voor de film krijgt ze namelijk een flinke metamorfose. Yolanthe’s nieuwe coupe is voor haar nieuwe rol in de film ‘Just Say Yes’. En daarvoor laat ze zich een pony aanmeten. Een haardracht waar ze geen fan van is. “Oh nee”, schrijft ze bij de video. “Alles voor de film.” De nieuwe look van Yolanthe zie je hier.