Sterren

Bibi en Waylon genieten met volle teugen van gezinnetje

Bibi Breijman en Waylon genieten met volle teugen van hun dochtertje Teddy. Bibi deelt een schattige fotoreeks van haar gezin in de speeltuin, waar ze de grootste lol hebben.

“Lol lol lol met mijn baby’s”, schrijft Bibi bij de schattige fotoreeks. “De mooiste, de liefste…”, schrijft Waylon ontroerd onder de tekst van Bibi. Ook de andere volgers van de YouTuber smelten weg bij het zien van de kiekjes. “Als je hier later op terug kijkt denk je: wat een gekke tijd met mondkapjes”, merkt een volger op. “Wat zijn jullie toch een vrolijk en positief gezin”, schrijft een andere volger. 

Grootste lol

Bibi en haar dochtertje Teddy hebben altijd de grootste lol samen. Bibi deelt met regelmaat hilarische filmpjes op haar Instagram-account. Zo heeft Teddy haar vader laatst nog vergeleken met een aap.“Wie is dat?”, vraagt Bibi aan Teddy terwijl ze een knuffel-aap vasthoudt. “Papa”, roept het schattige meisje meteen. “Papa gaat ook mee op vakantie”, schrijft ze bij de video. Waylon is zich van geen kwaad bewust en denkt dat de kleine het over hem heeft. Wanneer blijkt dat het om de aap gaat, ziet hij de humor er wel van in. De hele video is hierboven te zien.