Sterren

Boer zoekt Vrouw-Elise vindt toch liefdesgeluk

Boer zoekt Vrouw-brievenschrijfster Elise is inmiddels tot over haar oren verliefd. Nadat zij afgelopen zondag tranen met tuiten huilde nadat haar boer Bastiaan niet voor haar koos, heeft zij inmiddels ook het liefdesgeluk weer gevonden.

In de aflevering van Boer zoekt Vrouw van afgelopen zondag, bleek dat boer Bastiaan toch koos voor Milou, dit tot groot verdriet bij Elise. Een grote klap voor de brievenschrijfster omdat ze het gevoel had dat hij de ware voor haar kon zijn. Ze vroeg zich daarna ook snikkend af of zij ooit nog haar grote liefde zal vinden.

Maar nu is Elise toch weer helemaal gelukkig in de liefde, zo onthult ze in het NPO Radio 2-programma van Gijs Staverman. “Ik heb een topvent. Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen.”

De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school maar verloren elkaar daarna uit het oog. Tot sindskort toen de twee elkaar weer tegenkwamen. “Ik heb hem weer ontmoet in de stad”, vertelt een verliefde Elise aan Gijs.

Ze is dan ook enorm opgelucht dat deze aflevering nu eindelijk op televisie is geweest. “Je hebt maanden onder een steen geleefd, maar nu weet de wereld hoe het zit.”, aldus Elise.

(Foto: Boer zoekt Vrouw/KRO-NCRV)