Sterren

Chantal Bles aan het bijkomen na ziekenhuisopname zoontje

Een heftige periode voor Chantal Bles en haar geliefde Robert Doornbos. Het stel geniet van een heerlijke vakantie, maar bij thuiskomst moet zoontje Josh worden opgenomen in het ziekenhuis.

“En zo zie je maar weer hoe belangrijk je gezondheid is, zeker dat van je kindjes…”, schrijft Chantal op Instagram. “Het was even stil bij mij op social media. Eerst omdat we een paar dagen vakantie hadden genomen en ik behoefte had om even geen telefoon in m’n handen te hebben, daarna omdat Josh bij thuiskomst direct opgenomen moest worden. We zijn weer even heel diep gegaan in onze emoties en moeten daarom ook echt bijkomen nu maar het belangrijkste is dat we goed zijn geholpen door de deskundigen en Josh weer thuis is. Opkrabbelen nu. Jada is zo beschermend naar haar kleine broer en neemt hem zoals altijd op haar rug/in haar armen en zal hem begeleiden samen met ons.”

Virale infectie

De kleine Josh had last van een virale infectie, zo schrijft van Robert Doornbos maandag op Instagram. “Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje”, schrijft Robert. “Afgelopen weekend was het even schrikken want Josh werd opgenomen in ‘t ziekenhuis met een virale infectie! “Gelukkig is het allemaal goed afgelopen”, vertelt Robert. “Hij is weer helemaal hersteld en mag vandaag lekker naar huis.”

View this post on Instagram

En zo zie je maar weer hoe belangrijk je gezondheid is, zeker dat van je kindjes… het was even stil bij mij op social media. Eerst omdat we een paar dagen vakantie hadden genomen en ik behoefte had om even geen telefoon in m’n handen te hebben, daarna omdat Josh bij thuiskomst direct opgenomen moest worden. We zijn weer even heel diep gegaan in onze emoties en moeten daarom ook echt bijkomen nu maar het belangrijkste is dat we goed zijn geholpen door de deskundigen en Josh weer thuis is. Opkrabbelen nu. Jada is zo beschermend naar haar kleine broer en neemt hem zoals altijd op haar rug/in haar armen en zal hem begeleiden samen met ons. #samensterk dank voor alles lieve berichten! 💜💙💜💙

A post shared by Chantal Bles (@chantalbles) on