Sterren

Connie Witteman in tranen door Instagram-hack

Connie Witteman heeft haar dierbare Instagram-account weer terug. Het weekend heeft voor de diva een nare wending genomen. Ze kreeg de schrik van haar leven toen haar Instagram-account uit het niets verdween…

In Shownieuws vertelt Connie dat ze geen idee had wat ze moest doen. “Het is gewoon moeilijk, omdat het toch wel iets heel emotioneels is. Er zitten mensen op met echte problemen en die sturen me berichtjes en dan geef ik ze raad. En daar houden ze zich echt aan vast.” Alle uitspraken van Connie over de hack zie je in de video bovenaan deze pagina.

Haar account is ontzettend bekend, omdat ze er vaak foto’s van zichzelf plaatst met daarbij een belangrijke levensles. Op de foto’s krijgt Connie vaak duizenden likes en reacties en ze heeft ook een flinke achterban van 73.000 volgers.

De blondine schakelde aan alle kanten hulp in en uiteindelijk bleek Olcay Gulsen haar reddende engel. Olcay kende via via iemand bij Instagram, en die heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat haar kanaal weer online is. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend, maar Connie was behoorlijk van slag door het voorval. In de bovenstaande video doet ze haar verhaal!