Sterren

Douwe Bob blikt terug: 'Ik woog hier 25 kilo'

Douwe Bob deelt donderdag een opmerkelijke foto van toen hij meedeed aan het songfestival, hij ziet er op de foto uit om door een ringetje te halen. De charmante zanger is echter zelf wat minder positief over zijn uiterlijk.

“Kwam deze foto tegen. Volgens mij woog ik hier 25 kilogram”, schrijft hij bij de foto waarop hij een stuk lichter is. Op de foto staat hij samen met een andere deelnemer, de dame die Armenië representeerde.

De foto kan op veel lovende reacties rekenen, ondanks de tekst die Douwe bij de foto zet. “Was je destijds niet een beetje verliefd op deze dame uit Armenië?”, vraagt een volger zich af. “Nou je ziet er nog altijd even goed uit hoor!”, vindt iemand anders.

Proces-verbaal

Douwe Bob was onlangs nog in het nieuws. Voor zijn ‘optreden’ bij een duinmeertje op Terschelling maandagmiddag heeft Douwe Bob een proces-verbaal gekregen, dat meldt de Leeuwarder Courant dinsdag. Hij heeft namelijk de noodverordening overtreden.

“Hij zegt dat ik een evenement heb georganiseerd. Maar dat kan je gewoon niet aantonen, want dat heb ik ook echt niet gedaan”, aldus Douwe. Hij riep zondag via sociale media dat hij een optreden op het Waddeneiland zou gaan geven. Maandagochtend kwam hij daarop terug omdat het volgens de politie “uit de hand zou lopen” en hij er bovendien geen zin meer in had. De video is bovenaan dit artikel te zien.