Sterren

Droom komt uit voor Utopia-Romy en Billy

Voormalig Utopianen Romy en Billy kunnen hun geluk niet op. De twee zijn al langere tijd beste vriendinnen, maar nu wonen ze ook nog eens vlakbij elkaar!

“Nou ik weet niet hoor, maar ik kan dus op de fiets naar mijn hartje…12 minuten bij elkaar vandaan wonen we nu maar!!! Heel eerlijk: het lijkt alsof ik droom. Lieve @romykoldenhof_ & @cemalhazebroek_official we gaan mooie momenten delen samen en ik kan niet wachten op al onze ‘Zwolse’ avonturen”, schrijft Billy bij een innige foto van haarzelf en Romy.

Romy kan het ook nog altijd niet geloven, zo blijkt uit haar reactie op de foto van Billy. “Hahaha 12 minuten, Zwols kwartiertje jonguh. Wat was het gezellig vanavond en i cant wait for more of these moments!!!!”

Beste vrienden

Eerder bleek al hoe hecht de twee zijn… Romy Koldenhof stuurt Billy onlangs een openhartig en emotioneel bericht en dat raakt een gevoelige snaar… In een Instagram Story omschrijft Romy hoe bijzonder Billy voor haar is. “Mijn lieve, lieve Bil, mijn hartje”, valt te lezen. “Mijn vriendin die mij door dik en dun steunt.”

Baby Marley

Romy is nog altijd samen met haar Utopia-liefde Cemal. Sterker nog, ze werden eerder dit jaar voor het eerst ouders. “Welkom lieve Marley!” schreef Romy toen op Instagram. “Kerngezond geboren op 15 maart om 04:23. Wij houden zoveel van jou, wat een onbeschrijfelijk gevoel is dit!”

De inmiddels 5 maanden oude Marley beleefde onlangs nog haar eerste stranddag ooit. De leuke beelden daarvan zie je in de video bovenaan deze pagina.