Sterren

Elfde seizoen TV Kantine met special over familie Meiland

In het elfde seizoen van het persiflageprogramma De TV Kantine, met Carlo Boszhard en Irene Moors, is onder meer een special over Chateau Meiland te zien. “In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland”, kondigde RTL 4 dinsdag aan.

Andere programma’s die in het komende seizoen gepersifleerd worden zijn: Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer.

Carlo kruipt onder anderen in de huid van Özkan Akyol, Irene persifleert operazangeres Francis van Broekhuizen, bekend van onder meer All Together Now. Gastacteur Elise Schaap kruipt in de huid van Britt Dekker. Ook Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer zijn er dit seizoen weer bij als gastacteur. BN’ers die ze met Carlo en Irene nadoen zijn onder anderen Ryanne van Dorst, Anny Schilder, Ajax-trainer Erik ten Hag en Talpa-baas John de Mol.

Gastrollen zijn er onder anderen voor Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem en Gerard Ekdom.

De TV Kantine begint donderdag 27 februari op RTL 4 met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine.