Sterren

Zo gelukkig is Virginia met haar nieuwe liefde

Virginia, de ex van Peter Jan Rens, deelde zaterdag op Instagram de eerste liefdesfoto met haar nieuwe vlam Mandy. “Ik ben weg van jou, ze nemen mij nooit weg van jou!”, zo citeert ze uit het liefdesliedje Weg van Jou van Suzan & Freek.

Op de foto is te zien dat ze in de armen ligt van Mandy, die haar een kus op haar voorhoofd geeft. Haar volgers wensen haar en Mandy veel geluk samen.

Vorige week meldde Privé de breuk tussen Peter Jan en Virginia. Dat werd in eerste instantie ontkend door het management van de voormalig presentator. Maar twee dagen later vertelde Virginia: “Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Een vrouw dus. Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een heterorelatie met kinderen”, zei ze tegen Privé.

Ze hebben elkaar op een bijzondere plek leren kennen, namelijk bij de groepsessies voorafgaand aan hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken.”

Virginia (27) en Peter Jan (69) hadden ruim zeven jaar een relatie met elkaar. De twee hebben samen twee kinderen. In januari 2017 trouwden ze. De perikelen rond de trouwerij werden door RTL vastgelegd voor de realityserie Doen ze ‘t of doen ze ‘t niet.