Sterren

Fred van Leer baalt als een stekker

Fred van Leer baalt enorm dat al zijn plannen in het water vallen. Op Instagram doet hij zijn verhaal.

“Dit weekend zou ik de zolen onder mijn schoenen dansen en sjansen op @milkshakefestival maar helaas is het kut weer en er zit een scheur in mijn kuit dus het gaat niet door ….. Of was het vanwege dat kut Corona …. Anyway ik ben er volgend jaar weer gewoon het hele weekend bij”, schrijft de stylist op Instagram. Volgers steken hem een hart onder de riem. “Sterkte maar probeer ondanks alles er van te maken, het is nu even niet anders helaas”, schrijft een volger.

Heftige periode

Het is de zoveelste domper voor Fred van Leer in korte tijd. Zijn vakantie in Saint Tropez is niet helemaal gelopen zoals de stylist verwacht had. Hij is vroegtijdig thuis na een scheur in zijn kuitspier. “Zoals jullie weten, ben ik afgelopen vrijdag vertrokken naar Saint Tropez”, vertelt Fred in bovenstaande video . “Ik ging met een groep vrienden en het was echt zalig, fantastisch, gezellig, leuk, tot op de derde dag. In de avond zaten we te kaarten met een stel vrienden, ik stond op en vervolgens hoorde ik ‘snatch’.”

Fred wist meteen dat het foute boel was en hij is naar het ziekenhuis gegaan. “Ik dacht eerst dat het mijn achillespees was maar het bleek een zweepslag te zijn”, vertelt de stylist. “Dat is een scheur in je kuitspier. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan alleen heel eerlijk, het ziekenhuis in Saint Tropez, het is lastig want je mag maar met één persoon naar binnen en je spreekt de taal niet.”