Sterren

Fred van Leer laat zien hoe hard je moet werken om succesvol te zijn

Fred van Leer heeft een belangrijke boodschap aan al zijn volgers. De stylist deelt een plaatje op zijn Instagram waarmee hij de boodschap direct duidelijk maakt.

“Iedereen wil wel succesvol zijn. Tot ze zien wat je er eigenlijk voor moet doen.” Bij de tekst staat als voorbeeld een paar voeten van een ballerina, de ene heeft een balletschoen aan en de andere zit onder de wonden en pleisters. Het deel van het succes dat je op het blote oog niet zomaar ziet.

Veel bekende Nederlanders zoals Bas Smit en Jochen Myjer reageren lovend onder het plaatje, maar ook op onbekendere mensen maakt het indruk. “O wauw, dit komt echt binnen. Zo waar en zo treffend”, schrijft een volger.

Pech

Het is een heftige zomer voor Fred van Leer, hij heeft veel pech. Zijn vakantie in Saint Tropez is niet helemaal gelopen zoals de stylist verwacht had. Hij is vroegtijdig thuis na een scheur in zijn kuitspier. “Zoals jullie weten, ben ik afgelopen vrijdag vertrokken naar Saint Tropez”, vertelt Fred in bovenstaande video . “Ik ging met een groep vrienden en het was echt zalig, fantastisch, gezellig, leuk, tot op de derde dag. In de avond zaten we te kaarten met een stel vrienden, ik stond op en vervolgens hoorde ik ‘snatch’.”

View this post on Instagram

Nabba

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on