Sterren

'Gaby Blaaser en Rick Brandsteder hebben seks gehad'

In het tv-programma Ranking the Stars vertelt Paul de Leeuw een wel heel sappig detail over Gaby Blaaser en Rick Brandsteder!

Hij vertelt aan de kandidaten van het programma wat hij gehoord heeft. “Ik heb gehoord dat Gaby Blaaser en Rick Brandsteder het met elkaar gedaan hebben.” Op de vraag van wie hij dat dan gehoord heeft, grapt hij: “Van Ron Brandsteder!”

Roddel

De roddel dat de twee meer gedeeld hebben dan alleen de camera tijdens De Bachelorette ging al eerder rond. Ook Monica Geuze denkt dat het zo is, vertelt ze eerder. 

In de Videoland Viewing Party kijkt ze samen met comedian Edson da Graça naar de uitzending. In een hilarisch gesprek gieren ze het uit en zien ze een wel heel sterke chemie wanneer de presentator en de hoofdrolspeelster met elkaar praten. “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?” verbaast Monica zich over het tafereel. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Ook Edson vond het stel verbazingwekkend close. “Toen ze aankwamen, Rick pakte haar zo beet dat ik dacht: wil je kans maken, wil je een roos?” Monica sluit zich daar bij aan: “Ik dacht ook: wat is dit voor chemie?”

Edson gaat nog een stapje verder: “Mogen we dit zeggen? Want ik dacht van: ‘Eeeh…’. Monica: “Ouwe gluiperd. Hebben jullie niet gewoon de eerste avond, want nu kan het nog (gedacht)… Laten we 1 gezellige avond hebben samen.