Sterren

Georgina Verbaan stelt volgers gerust na zorgwekkende berichten

Georgina Verbaan heeft haar volgers zaterdag gerust gesteld. De presentatrice kreeg veel zorgwekkende berichten van haar fans nadat ze eerder een foto had gedeeld waar ze eigenlijk net wakker was…

Op het kiekje van afgelopen vrijdag kijkt Georgina niet vrolijk en daarom maken haar volger zich meteen zorgen of het wel goed gaat met de presentatrice. “Alles goed, Meis?”, vraagt een volger. “Soms wel, soms niet. Ik leef.”, reageert de presentatrice daarop. Maar er zijn meer volgers die zich zorgen maken om Georgina. “Kom op, Meis. Richt je op positieve dingen, dat negatieve kost veel te veel energie”, “Beetje depri gevoelig of niet.. blijf positief “, “Plagen de katten je of is er meer aan de hand?” en “Jij kijk zo verdrietig Georgina Verbaan wat is er aan de hand met jou”, luiden enkele reacties.

Op Instagram laat Georgina zaterdag weten dat er gelukkig niks aan de hand is, maar dat ze gewoon net wakker was. “Omdat mensen me onder de vorige foto zo’n beetje condoleerden met mijn eigen dood (het was gewoon een ochtendhoofd, rustig aan mensen) hier een bewijs van mijn levenslust. Ik ben aan het werk. Het waait en ik blijf gewoon staan.”, schrijft ze onder het kiekje.

https://www.instagram.com/p/B8Qh3IpheD6/

https://www.instagram.com/p/B8Taey8BYkL/