Sterren

Hierdoor is Gordon succesvoller dan ooit

Vier jaar na het beëindigen van zijn zangcarrière, maakt Gordon een grote comeback met niemand minder dan Tino Martin.

De keuze om met Tino in zee te gaan blijkt een goede keuze, de single, Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn staat binnen twee dagen in de iTunes Top 5 van meest gedownloade nummers! Een bijzonder moment voor de zanger die in de jaren negentig ontzettend succesvol was in de muziek, maar de laatste jarig nauwelijks in de hitlijsten voorkwam. Samen met Tino heeft hij vrijdag nieuw leven geblazen in een oude single van niemand minder dan hemzelf.

Kippenvel

De twee zangeres kunnen rekenen op een hoop positieve reacties op hun prachtige duet. Zo schrijven fans: “Wauw echt gewoon KIPPENVEL❤ Wat een mooi nummer van 2 toppers!! Gordon ga alstublieft weer zingen en optreden”, “Wauw….. Ik vond hem toen al mijn favoriet, heel mooi nu in duet”, en bijvoorbeeld “Heel mooi. Gordon maak gewoon weer muziek je hebt een super stem en je kan mooi teksten schrijven. En Tino ga zo door wij genieten van je muziek.”

Donderdagavond was Tino Martin nog te gast bij Shownieuws om te praten over deze bijzondere samenwerking. Het openhartige gesprek met de zanger is in de video hierboven te zien.