Sterren

Jan Smit kan niet wachten tot zijn restaurant weer open mag

Maandag is het eindelijk zo ver! De horeca mag haar deuren weer openen en gasten verwelkomen. Ook Jan Smit staat te popelen tot zijn restaurant weer open mag.

‘Lotje Wine&Dine is er klaar voor!”, schrijft Jan op Facebook. “Vanaf maandag gaan ook daar de restaurantdeuren weer open. Vandaag hebben wij samen met niemand minder dan onze eigen ‘handige Harry’ de nieuw gemaakte barmeubels geplaatst!”

Jan is niet de enige BN’er die zijn restaurant weer kan openen. Ook Herman den Blijker kan niet wachten tot zijn restaurant maandag weer open mag. Toch vindt hij het ook wel spannend hoe de komende periode eruit gaat zien. “Het is vreemd, raar, anders. Het wordt een soort gekke handel van eten en drank”, zei Herman vrijdagavond in Beau. Het wordt volgens de kok ontzettend wennen voor personeel en gasten. “Ik denk dat het de eerste week heel moeilijk wordt.”

Herman had echter wel een hele bijzondere oplossing voor de afgelopen tijd.. De chefkok reed stad en land af voor het nieuwe programma ‘Herman helpt een handje’.