Sterren

Jochem Myjer raspt handen stuk op vakantie

Heel veel pech en twee kapotte handen voor Jochem Myjer. De cabaretier is op vakantie in ‘la douce France’, maar had een ongelukje tijdens het wassen van zijn kleding.

“Één tip voor mensen die willen wassen in een wasmachine op een camping. Dat zijn meestal ‘bovenladers’. Oftewel je doet een klep open en gooit je was in de trommel. En dan MOET je de trommel eerst weer dicht doen met twee klepjes voordat je de grote klep weer dichtdoet en het programma start”, schrijft hij op Instagram.

Dat ging dus niet helemaal goed, want Jochem vergat de klepjes dicht te doen. “Die trommel is aan de bovenkant gemaakt van een rasp waar je normaal worteltjes mee raspt, dus rasp je jouw handen volledig van je lichaam af”, vervolgt hij. En dat is dus precies wat er gebeurde. Niet één keer, maar zelfs twee keer. “Ik stel voor dat we het spreekwoord veranderen. Een ezel stoot zich niet drie keer aan dezelfde steen”, sluit hij af.

View this post on Instagram

La Douce France! Prachtig land. Één tip voor mensen die willen wassen in een wasmachine op een camping. Dat zijn meestal ‘bovenladers’. Oftewel je doet een klep open en gooit je was in de trommel. En dan MOET je de trommel eerst weer dicht doen met twee klepjes voordat je de grote klep weer dichtdoet en het programma start. Als je dat niet doet loopt de trommel met open deksel vast. Dan sta je vervolgens met twee handen met alle macht aan de trommel te trekken om hem weer terug te krijgen. Maar die trommel is aan de bovenkant gemaakt van een rasp waar je normaal worteltjes mee raspt, dus rasp je jouw handen volledig van je lichaam af. Als je weet dat je de klepjes van de binnentrommel dicht moet doen, gaat het de volgende keer wel goed. Tenzij je een wasje doet heel vroeg in de ochtend en het WEDEROM vergeet en de restanten van je handen eraf raspt. Ik stel voor dat we het spreekwoord veranderen. Een ezel stoot zich niet drie keer aan dezelfde steen. #kamperenkunjeleren #camperlife #campertjetralala #teamnormalewasmachine #ikhaatbovenladers

A post shared by Jochem Myjer (@jochemmyjer) on