Sterren

Joëlle Witschge neemt maatregelen tegen coronavirus

Joëlle Witschge en de bijna acht maanden oude baby Rio zijn eindelijk weer herenigd met man en papa Dave Bulthuis in Zuid-Korea! Dit is alleen niet helemaal zonder gevaar, het coronavirus is namelijk aangetroffen in Zuid-Korea, het super besmettelijk virus dat zelfs tot dodelijke gevolgen kan leiden.

Joëlle deelt op haar Instagram account een foto van het gezinnetje die elkaar weer ontmoet op het vliegveld in Zuid-Korea. Joëlle en Rio zijn na de feestdagen achtergebleven in Nederland omdat de blondine hier enkele modellenklussen heeft verricht, Dave moest voor zijn carrière al eerder terug naar hun woonplaats Ulsan. Bij de foto staat de tekst: ‘We hebben je zo ontzettend gemist.” Zowel Joëlle als Dave dragen mondkapjes op de foto, dit ter bescherming van het coronavirus.

View this post on Instagram

We missed you so much ????

A post shared by Joëlle Bulthuis-Witschge (@joellewitschge) on

Dave voetbalt sinds eind januari 2019 bij de Zuid-Koreaanse club Ulsan Hyndai FC. Omdat Dave hier toentertijd een contract aangeboden kreeg, besloot het stel halsoverkop om te emigreren naar Zuid-Korea. Eind juni 2019 werden Dave en Joelle, na een voorspoedige zwangerschap, trotse ouder van zoontje Rio. Voor Joëlle is Rio haar eerste kindje, Dave heeft uit een eerdere relatie al een zoon. En als klap op de vuurpijl stapten de twee tortelduifjes eind 2019 in het huwelijksbootje.