Sterren

Katja heeft het zwaar: 'Leek alsof iemand mijn tepels eraf schroefde'

Katja Schuurman is hoogzwanger en naast dat dit voor haar een mooie gebeurtenis is, gaat het gepaard met een heleboel ongemakken. De presentatrice geeft op Instagram een eerlijk kijkje in haar zwangerschap.

‘Tot het licht uitging’

Dat de zwangerschap van Katja niet van een leien dakje gaat, dat blijkt. Ze vroeg zich eerder dit weekend al af waarom “je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestrest, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken.”

Op zondag lijkt het beter te gaan met Katja, zo deelt ze een stralende foto van zichzelf op het strand. “Zowaar een best fitte dag vandaag! Heerlijke hapjes in het zonnetje bij @strandvier met mijn liefje”, schrijft ze erbij. Helaas nam de dag toch een andere wending. “Tot het licht uitging, het leek alsof iemand mijn tepels eraf probeerde te schroeven en mijn rug in een kramp schoot. Al met al: een heerlijk dagje! (Overigens lig ik nu op zo’n Zweeds spijkermatje en dat werkt echt top voor mijn rug!)”.

Heftige zwangerschap

Katja deed eerder al een boekje open over haar heftige zwangerschap. In Kaj Gorgels’ podcast ‘Effe Relativeren’ heeft ze haar hart uitgestort. Het fragment is hierboven te zien!

Katja en haar man Freek maakten in februari bekend dat er een kleintje op komst is. De actrice heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer, de 10-jarige Sammie.