Sterren

MAFS-Chantal: "Veel uit z'n verband getrokken"

De meest besproken deelnemer van Married At First Sight heeft gereageerd op alle ophef die er om haar heen ontstaan is tijdens de afleveringen. Kijkers waren nogal negatief over de blondine, omdat ze te veeleisend zou zijn. 

Op haar Facebook plaatst ze tijdens de uitzending een uitgebreid bericht over de hoe haar deelname aan het programma voor haar verlopen is. “Ik heb echt genoten van de periode naar onze bruiloft toe en ook al hebben veel mensen een mening, wij hebben het toch maar even gedaan”, schrijft ze. “Niemand was erbij en niemand kan en mag dus oordelen.”

Uit zijn verband gerukt

Volgens Chantal hebben zij en Henk het samen ook echt wel leuk gehad maar is veel in de montage gesneuveld:  “Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z’n verband is getrokken en realiteit is ver te zoeken, maar hé, dat is tv. Mensen kennen mij niet, mijn humor niet en mijn toon en houding niet. Dat maakt dat heel social media oordeelt. Dat heeft vaak pijn gedaan en erboven staan, is makkelijk gezegd. Nee, je weet niet van te voren waar je aan mee doet en wat je te wachten staat.”

Boodschap aan alle haters

Chantal wil ook een aantal mensen bedanken. “Aan al die ontzettende lieve, totaal onbekende mensen, die mij bloemen, kaarten hebben gestuurd: bedankt uit de grond van mijn hart”, maar Chantal kreeg natuurlijk ook enorm veel kritiek. Ook daar heeft ze een duidelijke boodschap aan. “Aan al mijn trouwe haters zeg ik: hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou gepraat wordt? Draai het eens om. Ik wens voor jullie allemaal hetzelfde. Dat jullie je kinderen maar goed bijbrengen dat pesten niet mag en jullie het beste voorbeeld mogen zijn. Knapperds. Ook wil ze nog een bijzonder iemand bedanken: “Alle eer naar de bedenker van Henkie en Wenkie. Hilarisch!”

Henk vond het al eerder vervelend dat Chantal zoveel kritiek kreeg, vertelde hij aan Shownieuws.