Sterren

Carrièreswitch voor Monique Smit?

Monique Smit kennen we vooral als zangeres, maar ze heeft nog vele andere talenten, zo blijkt uit haar nieuwste post op Instagram.

Zo blijkt ze ook ontzettend goed te zijn in het organiseren van een heerlijke vakantie. “Heel veel vragen over onze vakantie”, begint Monique haar bericht. “Grappig om te lezen dat zoveel van jullie nooit hadden gedacht dat Oostenrijk ook in de zomer zo mooi kan zijn.  Het is hier echt prachtig en super kindvriendelijk. Zeker ideaal in deze tijd omdat je er met de auto zelf naartoe kunt rijden.”

Monique deelt alle gemakken van haar vakantie met haar volgers. “Wij verbleven in Ried im Oberinntal in een super mooi Kinderhotel. Achter het hotel ligt een prachtig meer met glijbanen en speeltuinen en in de dorpjes ernaast zoals Serfaus en Fiss stapten wij in de gondel omhoog om boven op de berg te genieten van het prachtige uitzicht en de super leuke activiteiten die je daar kan doen zoals die sprong die Noah maakt in een van mijn vorige feeds. Maar ook rodelen, skelteren, piratenjacht, tubingbaan, trampolines een zwemmeer, heerlijke restaurants en nog veel meer. Ik voel me net een reisleidster. Zo zijn er nog veel meer prachtige plekjes in Oostenrijk! Mocht jij nog tips hebben voor mijn volgers, laat ze dan gerust achter in een reactie. Succes met jullie vakantieplannen!”

Spannend moment

Monique beleefde op vakantie ook een heel spannend moment, zoals te zien is in de bovenstaande video. “Hier gaat onze kleine tijger. Oh god.. hij doet het gewoon even..  Mijn moederhart”, inclusief een gillende emoji. De sprong is in de video hierboven te zien.

Veel volgers vinden de actie van Noah stoer, zo blijkt uit de reacties. “Doet die goed, maar de salto van Martijn mag er ook zijn”, “Whaaaaaa wat stoer!!”, “Oh nee! Hij zit helemaal niet goed vast! #moedermaffia”, “Geweldig daar ons thuiskomen daar altijd” en “Wat leuk op vakantie in Oostenrijk, dat deden mijn ouders ook altijd met ons. Later ook de winter maar dat weet je, je komt ze elk jaar even gedag zeggen”, wordt er onder andere geschreven.

View this post on Instagram

Heel veel vragen over onze vakantie.☺️ Grappig om te lezen dat zoveel van jullie nooit hadden gedacht dat Oostenrijk ook in de zomer zo mooi kan zijn. 🌄 Het is hier echt prachtig en zeer kindvriendelijk. Zeker ideaal in deze tijd omdat je er zelf met de auto naartoe kunt rijden. Wij verbleven in Ried im Oberinntal in een super mooi Kinderhotel, achter het hotel ligt een prachtig meer met glijbanen en speeltuinen. 🚠 In de dorpjes ernaast zoals Serfaus en Fiss stapten wij in de gondel omhoog om boven op de berg te genieten van het prachtige uitzicht en de super leuke activiteiten die je daar kan doen zoals die sprong die Noah maakt in een van mijn vorige feeds. 🏔 Maar ook rodelen, skelteren, piratenjacht, tubingbaan, trampolines een zwemmeer, heerlijke restaurants en nog veel meer. ☺️ Ik voel me net een reisleidster 😅 Zo zijn er nog veel meer fantastische plekjes in Oostenrijk! Mocht jij nog tips hebben voor mijn volgers, laat ze dan gerust achter in een reactie. Succes met jullie vakantieplannen! ☀️ #tipvanmo #nospon!! 🤣 #serfaus #fiss #riedimoberinntal

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on