Sterren

Nicolette van Dam gaat 'viraal' met hilarische 1,5 meter-video

Nicolette van Dam deelt donderdag een hilarische video waarin ze demonstreert hoe een 1,5 meter-samenleving eruit komt te zien in de horeca…

In de video gooit de presentatrice een bestelling naar een tafeltje buiten, maar blijft op deze manier wel op de ‘verplichte’ afstand. Al snel leidt deze video tot grote hilariteit onder haar volgers. Zo reageert John Ewbank: “Wilt u uw ribeye onder- of bovenhands?”. “Geniaal”, reageert Lil’ Kleine. 

En niet alleen onder hen, maar ook bij hun collega’s uit de horeca valt de video in de smaak. Horecamedewerkers gaan masaal oefenen hoe serveren eruit komt te zien in een ‘anderhalvemetersamenleving’. Op Instagram deelt Nicolette deze grappige video’s van andere cafe’s en restaurants die hetzelfde doen. In de video hierboven zijn de verschillende filmpjes te zien.

En hier blijft het niet bij, want ook internationaal wordt de komische video opgepakt. Zo deelt de Australische Singer-songwriter Troye Sivan de video van Nicolette met maar liefst 11 miljoen volgers. Maar ook de Amerikaanse dragqueen ‘Lady Bunny’ deelt het filmpje met bijna 300 duizend fans.