OG3NE sluit reeks thuisconcerten af

OG3NE geeft volgende week voor de laatste keer een Home Isolation Concert. Het derde en laatste optreden staat gepland op zaterdag 20 juni, maakten de zussen dinsdagavond bekend.

De zangeressen delen sinds maart wekelijks een Home Isolation Video en kregen veel positieve reacties. “Wat met een video op YouTube vanaf 18 maart begon heeft voor ons een prachtig, tijdelijk ander pad gelanceerd. Door alle overweldigende reacties zijn we destijds twee liveshows gaan opzetten, met groot succes. We houden van pionieren en wilden er op een bijzondere manier voor onze fans zijn. Daarom gaan we dit met een klapper bekronen!”, schrijft OG3NE op Instagram.

10.000 fans

De zangeressen gaven eerder deze maand hun eerste show voor bijna 10.000 fans vanuit een ‘coronaproof’ studio. Kort daarna zei de groep al van plan te zijn vaker op die manier op te treden. “We zijn bedolven onder de positieve reacties en hebben van het eerste concert zelfs veel filmpjes toegestuurd gekregen van dansende mensen voor hun televisie of computer, echt te gek.”, aldus OG3NE.

Fans kunnen vanaf woensdagochtend een link aanschaffen om digitaal bij de laatste show aanwezig te zijn.