Sterren

Ook Rico Verhoeven en Nick Schilder in Misfit 3

Kickbokskampioen Rico Verhoeven, Nicolette Kluijver en zanger Nick Schilder hebben een rol bemachtigd in het derde en laatste deel in de succesvolle Misfit-reeks. Verhoeven zal te zien zijn als kickbokser, Schilder speelt een invloedrijke platenbaas en Kluijver is gecast als presentatrice.

Dat maakten producent NewBe en distributeur Splendid Film vrijdag bekend. Verhoeven was al eerder in een film te zien; hij speelde een bijrol in bioscoophit De Film van Dylan Haegens. Maar voor Schilder is het wel de eerste keer dat hij een rol speelt. De Volendamse chansonnier was wel als zichzelf te zien in hitfilm Gooische Vrouwen II.

De bekende namen uit de vorige Misfit-delen, zoals Djamila en Niek Roozen, keren ook in de derde film terug. De opnames van Misfit: De Finale, zoals de film officieel heet, zijn vorige week van start gegaan.

Eeuwige rivale

In Misfit 3 beginnen Julia, Nick en Sterre het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans).

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof. Misfit: De Finale is in december in de Nederlandse bioscopen te zien.