Sterren

Quinty Trustfull richt vizier weer op Nederland

Met het vertrek van haar man Orlando als assistent-trainer van Atlanta United kan Quinty Trustfull haar blik ook weer op Nederland richten. De komende tijd is ze nog in Amerika om alles af te handelen.

“Nu in Atlanta met mijn liefde om alles te regelen & samen nog even heerlijk vakantie te vieren hier in the US en dan samen terug naar Nederland. Dan zijn we weer compleet als gezin”, schrijft Quinty. “Never a dull moment. Ik weet inmiddels niet beter dan dat ik vaak moet schakelen, en gelukkig kan ik dat goed, hup schouders eronder en in regelmodus. Ben ik stiekem gek op.”

Quinty heeft 19 weken in thuisisolatie in Amerika gezeten met haar man Orlando. Ze vindt het heerlijk om in Nederland weer naar buiten te kunnen: “Mijlpaal. Wat een verschil hoe alles hier in Nederland/Amsterdam gaat. Totaal anders dan in Atlanta/US waar Covid-19 echt nog de dag bepaald. Stiekem ben ik trots op hoe Nederland het gedaan heeft, en laten we alsjeblieft goed op blijven letten en ons verantwoordelijk nemen zodat we niet net als in the US weer terug moeten naar een lock down, of zelf ‘het plateau’ nog niet bereikt hebben. Stay safe y’all ❤️”

Quinty verbleef de afgelopen anderhalf jaar steeds half in Nederland en half in Atlanta. De afgelopen maanden moest ze het slot van Koffietijd missen omdat ze nog in Amerika zat. Vanwege de coronacrisis besloot ze daar te blijven omdat ze niet eerst twee weken in quarantaine wilde.