Sterren

RTL stopt met live-uitzendingen Koffietijd en 5 Uur Live

RTL 4 stopt voorlopig met het maken van de live-uitzendingen van Koffietijd en 5 Uur Live. Vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus nemen de makers het zekere voor het onzekere. “Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en collega’s”, staat in een verklaring.

Van beide programma’s worden herhalingen uitgezonden. De presentatrices geven wel live vanuit huis een update, zo meldt Quinty Trustfull op Instagram.

“Dus we gaan er met ons fantastische team voor jullie, onze lieve kijkers, proberen het zo goed en leuk mogelijk te doen”, schrijft Quinty. “Alleen niet zoals normaal live, maar met herhalingen en de opening vanuit onze woonkamers. Stay safe lieve mensen, en heel veel sterkte allemaal. En een diepe buiging voor een ieder die onze maatschappij nu draaiende houdt.”

View this post on Instagram

Lieve allemaal, in verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus zenden we voorlopig niet live vanuit de studio uit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en collega’s. Wel blijven we actief op onze online kanalen: Kijk op koffietijd.nl & 5uurlive.nl, Facebook, Instagram en twitter. Zoals jullie weten ben ik nog in Atlanta en ik zal dan ook deze week (waarschijnlijk woensdag) live vanuit Atlanta een soort update geven, en mijn collega’s ook vanuit huis. Dus we gaan er met ons fantastische team voor jullie, onze lieve kijkers, het proberen zo goed en leuk mogelijk te doen! Gewoon elke dag om 10u. Alleen niet zoals normaal live, maar met herhalingen en de opening vanuit onze woonkamers. Stay safe lieve mensen, en heel veel sterkte allemaal. En een diepe buiging voor een ieder die onze maatschappij nu draaiende houdt. Jullie zijn kanjers!! Kus!! ❤️???????? En let alsjeblieft ook op de ouderen en zwakkeren onder ons ????????❤️ #koffietijd #corona #coronamaatregelen #responsability #staysafe

A post shared by Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) on