Sterren

Simon en Annemarie Keizer delen intieme beelden

Simon en Annemarie Keizer hebben wederom bijzondere beelden gedeeld van de reis van hun leven. In een nieuwe lange video op Instagram TV zijn ze te bewonderen…

“Miniserie: onze wereldreis!! Deel 2: Doha, Singapore & Koh Samui (…) In de tweede aflevering reizen wij naar Doha, Singapore en het tropische Koh Samui. Laat je weer weten wat je ervan vindt?” schrijft Annemarie onder haar post op social media.

Al snel zijn volgers enthousiast van de bijzonder en intieme beelden van het gezin. “Super leuk om zo mee te genieten van jullie mooie reis”, “Zo leuk om te zien!!! Heerlijke beelden… Wat moeten dat fijne herinneringen zijn” en “Wauw wat een prachtige beelden ! Zit gewoon mee te genieten van jullie avontuur”, reageren enkele fans onder de video.

Afgebroken reis

Simon en Annemarie Keizer moesten door de coronacrisis een dikke streep zetten door hun grote droom. Ze hebben de reis van hun leven al op de helft moeten afblazen en dat deed pijn, zo schreef Simon bij thuiskomst op zijn Instagram-pagina. “En toen waren we weer thuis,” begon hij zijn bericht. “Zes weken eerder dan gepland. Op 1 februari vertrokken wij met z’n drietjes voor 3 maanden, voor een reis rond de wereld. Letterlijk de wereld rond. Een droomreis die we al 3 jaar aan het plannen waren.”

“Zeven weken lang hebben we relatief onbezorgd kunnen genieten van Zuid-Afrika, Singapore, Thailand, Japan en Australië,” vervolgde hij zijn bericht. “Maar toen we zowel qua tijd als afstand op de helft van onze reis waren, greep het coronavirus te snel om zich heen. Drie dagen geleden realiseerden we ons dat er een onzekere tijd van misschien wel maanden zit aan te komen. Die onzekere tijd brengen we liever thuis door dan aan de andere kant van de wereld.”

“Toen ging het snel. Er was eerst paniek of we nog wel terug konden, vanwege alle geschrapte vluchten. Maar al snel waren we opgelucht dat we naar huis konden. We wensen alle gestrande reizigers veel sterkte. Maar nog belangrijker; alle getroffen slachtoffers van het virus. Aan alle anderen: stay safe, stay healthy! Wij gaan nu 14 dagen in zelf-isolatie. Liefs, de Keizertjes,” sloot hij zijn bericht af.