Sterren

Bachelorette-Jethro schrijft prachtige ode aan verliezer Niek

Jethro, die net de finale van De Bachelorette niet haalde, heeft een prachtige ode geplaatst aan deelnemer Niek, die in de finale op de tweede plaats eindigde. De deelnemers lijken het enorm goed met elkaar te kunnen vinden en hebben ook na de opnames nog veel contact met elkaar.

“Je hebt dan niet de liefde gewonnen van Gaby” , begint Jethro zijn bericht. “Maar de groei die jij hebt gemaakt als persoon, met aan het eind je maatjes @076zito en @thijs_landkroon die dit bevestigde naar mij ook. Echt diep respect maatje! En dat na onze eerste “hey Muchacho” ontmoeting haha! Je verdient de liefde die je nu krijgt op het moment!” Jethro voelde sterk de behoefte dit bericht te delen, schrijft hij.  “Moest het toch even delen! Dat wij nog veel flesjes mogen poppen samen amigo.”

Ook Niek reageert op het mooie bericht van Jethro. “Mooie woorden vriend. Jij bewijst hier maar weer hoe groot je hart is! Eerlijkheid duurt het langst! Samen gaan we sky high muchachoo”, schrijft hij onder de foto.

Openhartig

Niek is zeer openhartig over zijn deelname aan het programma. In gesprek met Kiki Duren vertelt hij over zijn handelsmerk; zijn volle lippen. Kijkers vragen zich af of hij daar wat aan heeft laten doen. Dit blijkt absoluut niet het geval: “Ik heb niks met mijn lippen gedaan.”, volgens de autoverkoper heeft hij simpelweg goede genen.

Wel heeft de deelnemer wat anders aan zijn uiterlijk laten veranderen. Hij had naar eigen zeggen een flinke frons op zijn voorhoofd. Die heeft hij laten bevriezen, zodat hij minder zichtbaar is. “Ik heb niet helemaal niks gedaan”, geeft hij toe. Maar een frons laten bevriezen is voor mijn gevoel nog acceptabel. Lippen is een beetje not done.” Het gesprek is hierboven te zien.