Sterren

Sterren staan stil bij dood Naya Rivera

Nu duidelijk is dat actrice Naya Rivera daadwerkelijk is verdronken in een meer in Californië, hebben veel Hollywoodsterren hun steunbetuigingen gedeeld.

Nadat de sheriff van Ventura County maandag bekend had gemaakt dat het lichaam dat eerder op de dag in Lake Piru werd gevonden inderdaad van de 33-jarige actrice was, twitterde Glee-collega Jane Lynch: “Rust zoet, Naya. Wat was je sterk.” Mede-castlid Chris Colfer liet op Instagram weten: “Naya was uniek, en dat zal ze altijd blijven. Heel veel liefde voor haar geweldige familie en prachtige zoon.”

Lin-Manuel Miranda deelde een simpel gebroken hartje bij een bericht over de dood van Naya, en Mandy Moore noemde het nieuws op Twitter “hartverscheurend”.

Actrice Tamera Mowry, die opgroeide met de Glee-actrice, deelde een foto van de twee op Instagram en schreef daarbij: “Zoveel emoties, zoveel herinneringen. Mijn lieve Naya, ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. Ik ben zo dankbaar dat ik je meer dan twintig jaar heb gekend. Er heeft weer een engel haar vleugels gekregen. Mijn gedachten zijn bij de familie Rivera.” Ook haar tweelingzus Tia Mowry deelde een boodschap. “Ik hou van je. Jouw lach zal altijd de mooiste lach zijn. Rust zacht, schat. Je bent nu een prachtige engel.”