Sterren

Temptation-Arda doet boekje open over deelname

Arda is tot nu toe de meest besproken persoon uit het nieuwe seizoen van Temptation Island. Hij dook namelijk al vrij snel met verleidster Eline in bed!

De deelnemer reisde met zijn geliefde Elke af naar Thailand voor de ultieme relatietest. Zij sloegen daar tot groot verdriet van Elke niet voor. Arda leek zelfs tot over zijn oren verliefd op de verleidster, alhoewel zij zelf een spelletje leek te spelen. Sterker nog, ze zei Arda enkel te zien als vakantieliefde. Op Instagram doet Arda nu een boekje open over hoe hij het programma beleefd heeft.

“Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken en het spijt me oprecht dat ik de persoon was die hiervoor gezorgd heeft”, schrijft hij over het vreemdgaan. “Toen stond ik achter alles wat uit mijn mond kwam, ik was op zoek naar een soort bevestiging om mijn gedrag te verklaren en dat was mijn manier. Ik heb wel de beslissing genomen en sta achter mijn acties”, toch heeft Arda daarbij wel een belangrijke kanttekening en deelt dat met een heftige vergelijking. “Het grote verschil tussen real life en tempation is dat ze jou een geladen pistool in je handen duwen en met de nodige druk en andere factoren haal je de trekker over. Ik ben niet de persoon die achter zijn daden gaat schuilen of bullshit redenen gaat zoeken zoals: kwam door de drank.”

Arda heeft het duidelijk moeilijk met de beelden die hij van zichzelf terugziet op tv. “Ik heb een fout gemaakt. Het klopt dat die uitspraken het erger maken maar ik kan niet terug in de tijd.”

Turbulent seizoen

Kijkers van Temptation Island zijn maar wat blij dat er eindelijk weer wat sensatie te beleven valt. Zo werd het koppel Gianni en Melissa naar huis gestuurd, omdat zij met elkaar contact hielden via een telefoon. En dit was niet de enige schok die fans te verwerken kregen door het stel. Deze week onthulden ze ook nog eens dat, volgens hen, “aan dat programma helemaal niks echt is”. Dat kun je zien in de video hieronder.