Sterren

Volgers in de war: De Oranje Leeuwinnen in Wie de Mol?

Volgers van de Oranje Leeuwinnen zijn compleet in de war nadat op het Instagram-account van de voetbalvrouwen twee mysterieuze filmpjes zijn geplaatst…

Woensdagavond delen de Oranje Leeuwinnen een korte geheimzinnige video van Lieke Martens. “Vertrouw niemand”, zegt de voetbalster. Ook valt deze tekst te lezen onder de post, daarnaast is ook het cijfer 24 met een klokje ernaast te zien. Al snel gaan volgers los met speculaties, want zou het iets te maken hebben met Wie is de Mol? of is het toeval? “Doet Lieke mee aan nieuw seizoen Wie is de mol?”, vragen meerdere volgers zich af.

Een dag later delen ze wederom een korte video, alleen dit keer Jackie Groenen die de volgende tekst zegt: “Niets is wat het lijkt.”. Ook valt deze tekst weer onder het filmpje te lezen, gepaard met het cijfer 9 en een weer een klokje. Volgers tasten in het duister en vragen zich af wat er bedoeld wordt met deze geheimzinnige boodschappen. “Ik snap het niet meer lol”, “Ugh wat is dit nou weer” en “Zo benieuwd wat dit betekent”, luiden enkele reacties. Ook vragen ze zich af of het iets te te maken heeft met het televisieprogramma. “Jackie is de mol” en “een Wie is de Mol? hint?”.

Sommige volgers denken het te weten waar het mee te maken heeft. “Waarschijnlijk Olympische Spelen 24 juli tot 9 augustus” en “We hebben de 24 van Lieke en nu de 9 van Jackie. 24 september???”.

Aan Shownieuws laat de KNVB weten dat ze er nog niks over kunnen zeggen, maar dat de socials hiervoor in de gaten gehouden moeten worden. Wel laat de AVROTROS weten dat dit geen actie is vanuit Wie is de Mol?.