Sterren

Volgers speculeren erop los onder mysterieuze post Kim Feenstra

Kim Feenstra heeft naar eigen zeggen geweldig nieuws, dat ze maar al te graag met de wereld wil delen. Toch moeten haar volgers geduld hebben…

Kim deelt een foto van haarzelf in een bikini op het strand. Ze schrijft erbij: “Omdat ik geweldig nieuws heb gekregen vandaag. Ik kan niet wachten om dit met jullie allemaal te delen. Geef me alleen wat meer tijd. Fijn weekend!” Volgers van Kim speculeren er vervolgens op los. Onder andere Wendy van Dijk reageert vol frustratie op de vrolijke foto. “Ja. Daar ben ik dus ZO NIET goed in… zeg het!!!! Kan je niet maken!”. Ook Rens Kroes reageert erg benieuwd te zijn.

De meeste volgers denken dat Kim babynieuws te delen heeft. “Komt er een baby?”, schrijft een volger. Ook veel andere volgers reageren met de vraag of het inderdaad babynieuws is. “Ik hoop dat het is wat ik denk wat het is. En als dat t niet is, all the same! Het nieuws maakt je blij dus geniet ervan”, schrijft een andere volger van Kim.

Kinderwens

In de docuserie Life of Kim gaf Kim eerder al aan een kinderwens te hebben maar het maar niet lukte om natuurlijke wijze zwanger te worden. Met haar verhaal wil ze een taboe doorbreken, zo lichtte Kim toe. “Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal door heen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, aldus Kim.