Sterren

Volgers van slag: Chantal Bles lijkt sprekend op moeder

Chantal Bles deelt donderdag een unieke foto van haarzelf en haar moeder. De twee zien er niet alleen prachtig uit, maar lijken ook nog eens sprekend op elkaar!

“Morning!”, begint Chantal haar bericht. “Wil deze foto gewoon even delen omdat ik enorm trots ben op mijn moeder! Dankbaar dat ik haar iedere dag kan spreken en zien. Zij altijd voor ons klaar staat samen met mijn vader en omdat ze een mega inspiratie is voor mij.”

De volgers van Chantal weten niet wat ze zien. “Is dat je ma? O wauw”, reageert Soundos El Ahmadi. “Mooie foto! En echt 2 druppels water, zeg!”, vindt iemand anders. “Jullie lijken wel zusjes!”, is een reactie die ook vaak voorbij komt.

Robert Doornbos

Chantal zette onlangs haar geliefde Robert Doornbos net als haar moeder flink in het zonnetje. Ze zet daarbij ook een leuke foto uit de oude doos: “Een van onze eerste avonden samen”.

“Negen jaar geleden, een van onze eerste avonden uit! Wat hebben wij veel meegemaakt. Een rollercoaster. Negen jaar lang. Heel veel ups maar ook heel veel flinke downs. Maar nooit zijn we elkaar kwijt geraakt. We bleven elkaar vasthouden. Elkaar de ruimte geven. We hebben elkaar laten groeien. Samen sterk voor onze kinderen, voor elkaar. Nu hebben we rust en zitten we in ons huis waar we van hebben gedroomd! Ik ben zo happy dat ik dit leven mag delen met jou. En ja mensen, ik kan hem soms ook achter het behang plakken en gelukkig heb ik genoeg behang in huis maar jeetje wat is deze man een toegewijde papa en man aan mijn zijde!”