Sterren

Yolanthe ontroert volgers tot tranen

Yolanthe Cabau heeft haar volgers op Instagram tot tranen toe geroerd met een prachtige en emotionele post. Ze deelt een video waar haar vierjarige zoontje Xess Xava op bezoek gaat bij hun familiegraf…

Het jochie heeft speciaal voor zijn opa kaarsjes aangestoken en bloemen meegebracht. De kleine Xess vertelt een heel verhaal aan zijn moeder waarna Yolanthe zegt dat zijn overleden opa hem bedankt voor de kaarsjes en bloemen. “Alsjeblieft”, reageert Xess aandoenlijk. Bij de bijzondere en vooral schattige beelden schrijft ze: “Liefste”.

“Ik kijk dit echt met tranen in mijn ogen. Wat een lief mannetje is het, en eigenlijk heerlijk om te zien dat hij gewoon verhalen vertelt aan zijn opa alsof hij er gewoon bij is! Zo puur en hij maakt van iets verdrietigs toch iets heel moois, dat heeft hij van zijn mama denk ik”, reageert een volger onder haar video.

En daar blijft het niet bij want meerdere volgers zijn diep geraakt door haar vierjarige. “Ik heb tranen in mijn ogen. Wat is je zoon toch lief” en “Ahhh mijn hart breekt wat een enorm lief mannetje met een hart van goud”, “Ik kan niet stoppen met kijken naar dit stralende gezichtje! En wat een pure lieve ziel ie heeft! Wees maar heel trots op jezelf! Good job angel mommy!”, luiden enkele reacties.