Sterren

Zo zag Boy uit De Bachelorette er vroeger uit

De Griekse Boy is razend populair onder de volgers van De Bachelorette. Niet alleen zijn charmes maar ook zijn figuur vallen goed in de smaak. Toch zag Boy er een aantal jaar geleden heel anders uit.

De gespierde Boy deelt een foto van zichzelf die een aantal jaar terug op het strand gemaakt is. Volgens RTL was Boy 30 kilo zwaarder, maar door flink te sporten en op zijn voeding te letten, is hij nu flink was kilo’s kwijt. “Op het strand staan met een mooie blonde vrouw naast me, dat is niks nieuws voor mij.. “, begint hij zijn bericht, verwijzend naar zijn dochtertje. “Wel is mijn baard een stukje korter tegenwoordig, heb ik die tentendoek ingeruild voor een beter zwembroekje en… owhja je Boy is een paar kilo’s lichter!!”

Zelfdestructief

Volgens Boy hebben mensen geen idee hoe hard hij gewerkt heeft aan zichzelf en aan zijn lichaam. “Hoe ik er destijds uitzag, is namelijk maar een kleine weerspiegeling van hoe ik mij van binnen voelde. Kapot vanwege meerdere klappen die het leven mij had gegeven. Daardoor vaak negatief en ook zelfdestructief: slecht eten, slechte levensstijl, weinig slaap etc. Ik zat echt in de knoop met mezelf maar gelukkig ging de knop op tijd om. Ik besloot niet langer te blijven hangen en een positief leven te creëren. Ik heb mezelf, zonder personal trainer, zonder steroïden, plastische chirurgie of wat dan ook gemaakt tot de man die ik vandaag de dag ben. Allemaal op eigen kracht, met een sterke wil en mindset. Vastberaden om, met grote maar vaak ook kleine stappen, elke dag een beter persoon te worden. Allereerst voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor die kleine meid want die verdient een gezonde en gelukkige vader. Is het makkelijk geweest? Verre van maar het was het oh zo waard!!” Vervolgens deelt Boy een aantal foto’s van hoe hij er nu uitziet in zwembroek.

Zwemkleding

Ook Gaby poseert graag in zwemkleding, zo is te zien aan de video bovenaan de pagina!Al wil ze op televisie een andere Gaby laten zien. “Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, vertelt Gaby, maar dat stereotype wil ze doorbreken. “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

Bron foto: Instagram/ boy_leonidas