Sterren

Zó zag Karin Bloemen er vroeger uit

De extravagante theaterster Karin Bloemen (59) deelt een mooie terugblik op haar Instagram van een jonge, stralende Karin in New York.

De foto werd gemaakt in 1985, toen de blondine voor korte tijd in New York woonde. Ze is werkelijk geen spat veranderd! “Onlangs kwam ik deze foto tegen”, schrijft Karin bij de terugblik. “Deze foto is gemaakt in 1985 in New York. Ik kon daar 3 maanden wonen en studeren, omdat ik dat jaar ervoor de PallMall prijs had gewonnen… Het was een geldbedrag dat ik mocht besteden aan m’n vak. Dus ik heb daar zang, dans en acteerlessen genomen en shows gezien op de achterste rij, want het was heel duur, de koers was toen 4 Gulden voor 1 Dollar.”

Het unieke plaatje is hieronder te bekijken.

Karin was onlangs nog in het nieuws. Samen met Gerard Joling verraste ze een groep ouderen in Aalsmeer met een bijzonder Moederdagconcert vanaf het water!

De muzikale video kan rekenen op tal van positieve reacties. Zo schrijft iemand: “Super lief en wat een tof initiatief!” Iemand anders schrijft: “Wat had ik hier graag bij willen zijn!” Nog iemand anders laat weten dat haar moeder aanwezig was bij dit bijzondere concert, zij heeft zich dan ook enorm geamuseerd: “Dank jullie wel! Mijn moeder heeft enorm genoten van jullie optreden, echt te gek dat jullie dit gedaan hebben voor de bewoners!”