Sterren

Zwangere Kim Feenstra doet bijzondere photoshoot

Kim Feenstra heeft een bijzondere photoshoot laten maken! Het zwangere model laat zich fotograferen door niemand minder dan haar hond Micki!

“Micki houdt alles in de gaten…. Always on high alert. Mijn vriendin. #bestfriends 🦒+🐺=forever”, schrijft ze bij de reeks foto’s. Toch begint het wel spannend te worden voor Kim, wanneer de baby komt is er plotseling een nieuw persoon in huis. Daar kijkt Kim dan ook behoorlijk naar uit. Zo schrijft ze: “Heel benieuwd hoe ze straks gaat reageren op onze baby.”

Jongen of meisje?

Kim Feenstra is na een lastig IVF-traject in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram vertelt ze eerder over het geslacht van haar baby… “‘Is het een jongen of een meisje?’ Deze vraag krijgen we een paar keer per dag”, schrijft Kim. “Het antwoord op de vraag is: We weten het niet. We willen het niet weten. Het is een verrassing. Noem ons ouderwets. Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een IVF traject.”

Het maakt Kim en haar vriend Stanley niet uit of de baby een jongen of een meisje is, daarom doen ze ook geen gender reveal.  “Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit. Dus geen gender reveals van onze kant. En wanneer de baby komt? Guess. Deze foto is trouwens van ‘een tijdje’ terug. Welke maand komt onze baby denken jullie?”

Het stel maakte eind mei dit jaar bekend in verwachting te zijn. In een prachtige video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle lieve beelden van de tortelduifjes, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Hierin is te zien hoe Kim en Stanley een echo te zien krijgen van hun kindje. Zie de video hierboven!