Sterren

ZIEN: Groot drama voor Badr Hari in de strijd der titanen

Het grootste gevecht in de geschiedenis van kickboksen tussen ‘The King of Kickboxing’ Rico en Bad Boy Badr heeft zojuist plaatsgevonden. En is geëindigd in een groot drama voor Badr Hari waardoor Rico Verhoeven wederom als winnaar uit de strijd komt…

Het begon super spannend waarin Badr Hari als de sterkere overkwam en Rico Verhoeven het erg zwaar had. Maar niets is minder waar want het gevecht eindigt in een drama voor Badr Hari. De kickbokser zakt neer op de grond na een trap op het hoofd van Rico en moet opnieuw de ring verlaten met een blessure.

Drie jaar geleden stonden de twee kickboksers ook al tegenover elkaar in de ring in Oberhausen. Helaas liep dit uit op een teleurstelling toen Badr Hari in de tweede ronde al een zware armblessure opliep. Rico Verhoeven wilde niet op deze manier winnen van zijn tegenstander en daarom was het zaterdag weer zover. Ze hebben zich voorbereid op een lucratief gevecht van maximaal vijf ronden van drie minuten. Het spektakel werd in maar liefst 180 landen uitgezonden  en bijna 30.000 vechtsportliefhebbers volgden de titanenstrijd in een volgepakt GelreDome in Arnhem.

Vrijdag was al het weegmoment en stonden de twee zwaargewichten al oog in oog voor de staredown. Het ging er dit keer in Sportcentrum Papendal in Arnhem een stuk vriendelijker aan toe. Nadat het tweetal elkaar enkele seconden in de ogen had gekeken, was er zowaar ruimte voor een omhelzing.