Sterren

André Hazes neemt Monique in de maling

Volkszanger André Hazes heeft op Koningsdag zijn vriendin Monique Westenberg in de maling genomen. Dat is te zien in een video die hij deelt op social media.

In het filmpje, dat hierboven is te zien, zegt hij: “Schat, gefeliciteerd hè, met Dré.” Waarop Monique verbaasd vraagt: “Waarom?” Het verlossende antwoord en de hele grap van André zie je hierboven.

Grapjas André

André Hazes is een behoorlijke grapjas. Meer dan eens neemt hij zijn vriendin en zoon in de maling. In het onderstaande fragment is André op het toilet te zien en lijkt het erop dat hij per ongeluk zijn uitwerpselen op de hand van zijn zoontje smeert…

Uiteraard is dat een grap, al wordt dat pas aan het einde van de video duidelijk. André filmt zichzelf met de broek omlaag op de wc en roept zijn zoontje. “Dré, wil je voor papa even een wc-rol pakken?” Even later hoor je de kleinste André Hazes vragen: “Waar ligt dat dan?” Nou: “Staat daar buiten, buiten de deur. Ik heb zo’n buikpijn, het gaat alle kanten op! Gaat niet goed hoor,” zegt André.