Sterren

Bijzondere mijlpaal voor Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt woensdag een bijzonder bericht over haar zoontje Mees. Woensdagavond staat hem een belangrijk moment te wachten: de eindmusical!

Bridget begint haar bericht met een aantal oude foto’s uit het leven van Mees. “Eerst optreden toen je vijf was”, schrijft ze bij de eerste foto. “Naar optreden met je moeder voor 100-jarig bestaan van jouwe school”, gaat ze verder bij een tweede foto. Vervolgens komen er nog meer belangrijke momenten uit het leven van Mees, stuk voor stuk hebben ze met zijn optredens te maken.

Zo hing Mees in de lucht bij een optreden van Hans Klok en bezocht hij The Voice. Tot slot sluit Bridget haar story af: “Naar vandaag de eindmusical van school. Kleine jongens worden groot. Toi toi toi.” De foto’s zijn in de bovenstaande video te zien.

Bridget en Mees hebben een goede band samen. Regelmatig deelt de presentatrice foto’s met haar zoon. Ook hieronder is een van die mooie plaatjes te zien! Bij de foto van Bridget en Mees plaatst de trotse moeder twee hartjes. Haar volgers vinden de foto ook heel erg mooi, zo schrijven ze “Knapperd zo samen! Top moeder ben je” en “Erg leuke foto van 2 gelukkige mensen”.

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on