Royalty

Dubbelganger prinses Amalia gaat viral

Een lookalike van prinses Amalia maakt furore op social media. Anne-Roos Schilder zit sinds enkele maanden op TikTok en ze blijkt een bizarre gelijkenis te vertonen met de kroonprinses!

In de video bovenaan deze pagina zie je een aantal video’s van Anne-Roos. Zie je het ook? Als twee druppels water! “Ik die een doodgewone TikTok plaats en dan heel Nederland die in mijn comments zegt dat ik op prinses Amalia lijk”, is het bijschrift bij een van de video’s na het binnenstromen van talloze reacties.

Amalia als ze 50 is

Prinses Amalia zelf is inmiddels alweer 16 jaar oud. De kroonprinses zal hoogstwaarschijnlijk ooit de koningin van ons land zijn, maar hoe zal ze er tegen die tijd uit zien?

Enkele jaren geleden liet Libelle TV een gerenommeerde portrettekenaar, Pieter van den Broek, een schets maken van de toekomstige koningin. Op basis van foto’s van familieleden én een beetje fantasie is vervolgens deze futuristische tekening gemaakt. Hierop is te zien hoe Amalia eruit zou kunnen zien als zij 50 jaar oud is. En zo zie je maar, Amalia belooft een elegante dame te worden die zowel wat trekjes van Maxima als Willem-Alexander heeft!

Via deze link zie je een screenshot van het tekenproces en het eindresultaat. Wie weet ziet Anne-Roos er tegen die tijd dan ook wel zo uit?!