Sterren

Caroline van Eeden kan eerste kleindochter binnenkort niet in armen sluiten

Caroline van Eeden, bekend uit Chateau Meiland, kon niet wachten totdat ze haar eerste kleindochter in haar armen kon sluiten, maar nu door het coronavirus loopt dat helaas anders…

Haar zoon en schoondochter zijn in verwachting van haar derde kleinkind. Maar toch vindt ze het erg moeilijk dat ze juist nu afstand van hen moet houden. “Ik zie ze nog wel, maar op afstand in het bos met een koffiekan. Maar niet zo heel veel. Ik vind het wel een beetje jammer het zo te ervaren.”, vertelt Caroline.

Ook als straks haar kleindochter geboren is, kan ze haar niet direct in haar armen sluiten. “Als de kleine straks geboren wordt mag ik er niet bij zijn. Dat is toch wel jammer als je voor het eerst een kleindochter krijgt. Er is soms een troost: dat iedereen dit heeft.”

Al eerder vertelde Caroline aan Shownieuws dat ze door het dolle heen is met de komst van haar derde kleinkind. Ze hoopte toen al stiekem op een meisje. Caroline heeft namelijk drie zoons en tweekleinzoons en zou het leuk vinden als er dit keer een meisje zou worden geboren in de familie en dat is dus nu het geval!

Shownieuws ging in januari al met haar babyshoppen zodat de sympathieke blondine straks helemaal klaar is voor de komst van het nieuwe familielid, zie video hieronder.