Sterren

'The Dutch Giant' heeft een rol in The King's Man 3

Vanaf half september is de nieuwe King’s Man-film wereldwijd te zien en die heeft een Nederlands tintje. Olivier Richters, beter bekend als The Dutch Giant, heeft een rol in de film weten te bemachtigen en die is groter dan hij zelf dacht.

Met de komst van de trailer mag Olivier ons eindelijk meer over zijn rol vertellen en dus gaat Mark Schaaf bij hem langs. The King’s Man 3 is vanaf half september wereldwijd te zien. De film is een prequel in de reeks en vertelt de ontstaansgeschiedenis van de geheime dienst waar de vorige twee films om draaiden. Acteur Taron Egerton keert niet terug; de hoofdrollen worden gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton en Ralph Fiennes.

Richters heeft een bijrol als schurk, valt uit de trailer op te maken. Het is een van de grootste films waarin de 30-jarige Nederlander tot nu toe te zien was. Binnenkort is de acteur ook te bewonderen in de nieuwe Marvel-film Black Widow, maar deze release werd vanwege de coronacrisis voor onbepaalde tijd uitgesteld.